Club-nieuwsbericht
Test
 
ONR Clubportaal

Laatste nieuws
Sun 01 Jul
Voorlopige indeling jeugd najaarscompetitie 2007

Trainingstijden zijn inmiddels bekend, start D, E en F vanaf maandag 20 augustus, rest van de junior...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Weer 2 “verse” kampioenen.(E2 en D2) en F3 kan a.s. zaterdag de volgende zijn!

Thu 17 May, 09:43

Door: Bert Roede




Nadat F1 en F5 in het jaarjaar al kampioen zijn geworden en F4 in het voorjaar, zijn afgelopen zaterdag E2 en D2 kampioen geworden. 

E2 moest spelen tegen Kloosterburen E1. Op papier een wedstrijd die gewonnen moest kunnen worden (uit 3-1 gewonnen door ONR). ONR begon goed en nam al snel afstand, door 2 goede goals. Kloosterburen gaf echter niet op en wist tegen te scoren. De marge bleef dus 1 goal. Eigenlijk ging het steeds een beetje zo door. Het verschil bleef steeds 1 goal, tot de stand 4-3 voor ONR. Een knappe corner van ONR, werd door een verdediger van Kloosterburen vakkundig in de eigen goal gekopt. 5-3 en bijna tijd!!!! De wedstrijd kon niet meer verloren gaan en toen de scheidsrechter affloot, werd het kampioenschap uitbundig gevierd. Na afloop was er natuurlijk patat en drinken. Spelers en begeleiders van harte gefeliciteerd met het knappe resultaat. 8 wedstrijden en 22 punten! Klasse hoor!!!!!

Ook D2 kon het kampioenschap binnen halen. Zijn moesten hiervoor helemaal naar Bedum, waardoor ik zelf niet aanwezig kon zijn. Gelukkig was ik er vorige week tegen de (toen nog) naaste concurrent OKVC wel bij. Ook zonder mijn support, wisten de jongens het kampioenschap overtuigend binnen te halen. CVVB werd met maar liefst 9-2 verslagen. Resultaat: 9 wedstrijden 25 punten en 54 goals voor en slechts 8 tegen (6 goals gemiddeld per wedstrijdvoor en gemiddeld nog niet 1 tegen!!). Indien u D2 nog eens wilt zien spelen, dan kan dit a.s. zaterdag thuis tegen Helpman om 11.00. het is de moeite waard. Spelers en begeleiding, ook jullie gefeliciteerd met dit zeer knappe resultaat.

Uiteraard gaat het mat kampioenschappen niet altijd om de spelers en begeleiding. Zeer belangrijk uiteraard, maar ook degene die de jongens en meiden elke week trainen zijn belangrijk voor de totstandkoming van het resultaat. Dus ook Rien, Gert en Rene gefeliciteerd met de behaalde kampioenschappen in jullie groepen.

Zoals in de kop al was te lezen, kan er zaterdag weer een kampioen bijkomen. F3 moet dan a.s. zaterdag om 09.00 uur thuis minimaal gelijk spelen tegen Achilles. Kom kijken en moedig ze aan!!!!!!!!!!!

Bert,

Jeugdvoorzitter

 








Terug
 
 
 
 
Sponsorgalerie